söndag 20 september 2009

Kedjad



Jag gillar att köpa väskor second hand, vilket ni tidigare fått se här och här. Den här med en lagom lång kedja hittade jag på Erikshjälpen för några veckor sedan. 35 kronor fick jag ge för den. Ett mycket bra köp för en fröken som mig med andra ord.

lördag 19 september 2009

Fin fluga



Just det. Den här fick ju också följa med hem från Erikshjälpen.

Kuddkrig?




Vilken underbar och solig septemberlördag! Min dag började med en cykeltur till Erikshjälpen. En favorit eftersom jag alltid hittar något jag tycker om där. Som de två kuddarna idag. Passar bra ihop med de ryakuddar jag fyndat på samma ställe i somras. Kommer att bli finfina ihop med de gardiner jag ska sy. Någon gång. Snart.

Visst faller löven även här



Åtta muggar och två handdukar. Det blev min skörd när Coop släppte produkterna med Stig Lindbergs mönster Fallande löv. Inte så mycket för att det är ett verk av Stig, utan framför allt för att jag blev förtjust i mönstret och färgerna. Det är så "jag" på något sätt.

Så nu smakar kaffet extra gott en morgon som denna.

söndag 13 september 2009

Hej igen!

Nu har det ekat tomt här på bloggen ett bra tag. Tack alla ni som tittar in här! Tack också för era kommentarer och tips. Bloggens vila är mestadels en följd av att det varit ont om just fynd och loppisköp ett tag, då prioriteringarna har legat på annat håll.

Håller på och rensar och gör om här hemma och försöker hitta rätt plats och funktion åt tidigare gjorda fynd, som exempelvis den här(som snart får en kompis!) och den här. Förhoppningsvis kommer det inom en någorlunda snar framtid bildbevis på detta i något eller flera inlägg.

Önskar er alla en fortsatt skön septembersöndag!